Vista-Button.com                
back
next
Refresh
help
Vista-Buttons.com Exempel  Köp Ladda ner Kontakta oss
Menus Pop Up by Vista-Buttons.com v4.3.0

Rekommenderas av:


Recursos

Menyer med webbläsarkompabilitet Full webbläsarkompabilitet inklusive Internet Explorer, Netscape, Mozilla, Opera, Firefox, Konqueror, Safari och Chrome på PC, Mac, och Linux.
Sökmotorvänlig Vista Buttons skapar HTML-menyer baserade på LI- och UL-taggarna som kan läsas av sökmotorrobotarna.
Menyorientering. Flera menyer Skapa både horisontella och vertikala menyer med eller utan undermenyer och utan begränsningar av antalet menyer på en sida.
Menyknappar med rollover-funktioner Skapa snygga knappar som ändrar utseende när man //för musmarkören över dem eller klickar på dem.
Överlappa alla andra HTML-objekt på sidan Rullgardinsmenyerna rullar ner och läggs över alla andra objekt på sidan. (select, flash, object, embed)
Rullgardinsmenyer med CSS Skapa rullgardinsmenyer baserade på CSS med hjälp av Vista Buttons. Skapa olika stilar för varje undermeny genom att ändra CSS-stilarna.
Integration med populära webbverktyg. Vista Buttons kan integreras med Dreamweaver, FrontPage, och Expression Web som tillägg/extramodul.
Ingen manuell kodning All modifiering av en meny sker med det användarvänliga gränssnittet, utan en enda kodrad.
Ikonsamlingar Sätt lite extra krydda på dina menyer med högkvalitativa ikoner från en enorm samling.
Infoga menyer i befintliga HTML-dokument Använd funktionen "Infoga på sida" i verktygsfältet för att infoga din meny i ett befintligt HTML-dokument.
Teman för knappar och undermenyer, klara att användas. Enkelt att ändra utseende på din meny men hjälp av hundratals väldesignade teman för knappar och undermenyer via verktygslådan för teman.
Skapa egna knappteman Temahanteraren hjälper dig att skapa dina egna, eller ändra befintliga teman.


Ladda ner gratis Köp nu! Mer
Menus Pop Up by Vista-Buttons.com v4.3.0