Vista-Button.com                
back
next
Refresh
help
Vista-Buttons.com Exempel  Köp Ladda ner Kontakta oss
Menus Pop Up by Vista-Buttons.com v4.5.0

Rekommenderas av:


Skapa fantastiska rullgardinsmenyer och snygga grafiska knappar till din hemsida med bara några få klick!

Vista Buttons är ett verktyg för att skapa professionella och webbläsar-oberoende CSS-menyer och knappar med "rollover-effekt". Tusentals högkvalitativa ikoner och menymallar med stilar såsom Web 2.0, Vista, Mac, XP samt Glas. Inga designkunskaper, ingen HTML, JavaScript, CSS eller annan kodning krävs.

Vista HTML Buttons
for Windows (Ver: 5.5, 12MB)  
Vista Web Buttons   Enkelt att använda

Tack vare Vista Buttons tydliga och lättbegripliga gränssnitt skapar man sina knappar och menyer för HTML i endast 4 steg. Om man använder något av de medföljande exemplen som grund är det till och med enklare än så!


HTML Buttons Screeshot 1 HTML Button Screeshot 2

Vista HTML Buttons   Snygg navigering för webben utan minsta ansträngning

Vista Buttons levereras med över 500 knappar, 100 olika undermenyer, över 6600 ikoner samt 50 färdiga exempel, vilket gör att man kan skapa snygga menyer och knappar för webben med låga eller inga designkunskaper alls! Vista-, XP-, Win98-, Mac-, Aqua-, runda, glas-, metall- eller 3D-knappar skapas tillsammans med flik- och rullgardinsmenyer utan problem.


Vista HTML Buttons   Bred webbläsarkompabilitet

Menyerna som skapas av Vista Buttons fungerar utmärkt med alla nya och äldre webbläsare, inklusive IE 5, 6, 7 och 8, Firefox, Opera, Safari och Chrome på PC, Mac, och Linux. Menyerna som Vista Buttons skapar har en struktur baserad på en HTML-lista av länkar (LI- och UL-taggar) som också kan läsas av sökmotorrobotar och textwebbläsare.


Vista Buttons   Professionella resultat med hög kvalitet

Man behöver inte kunna HTML, JavaScript, CSS eller något annat programspråk för att skapa professionella flerlägesknappar med rollover-effekt, inkluderade i sökmotorvänliga DHTML-menyer som dessutom är webbläsaroberoende. Allt som krävs är några klick och justeringar för att de ska visas. Vista Buttons skapar alla bilder, HTML-kod, JavaScript och CSS-stilar som behövs, helt automatiskt!


Vista Buttons   Total anpassning

Varje knapp- eller menyalternativ kan lätt ändras med Vista Buttons för att matcha designen på hemsidan och uppfylla dina behov. Skapa dina egna HTML-menyer, så enkla eller avancerade du vill!


Vista Buttons    Integration med populära webbdesignprogram.

Vista Buttons kan integreras med Dreamweaver, FrontPage, och Expression Web som tillägg/extramodul. Skapa, infoga och ändra en meny utan att lämna ditt favoritprogram!


Vista Buttons   Kostnadseffektivt

Sluta betala varje månad för bild- och ikonabonnemang. Slösa inte dina pengar på nya licenser för varje domän du vill ha menyerna på. Betala en gång, använd hela livet, överallt!


Vista Buttons   Flerspråkigt användargränssnitt

Sedan version 2.79 stödjer Vista Buttons flerspråkigt användargränssnitt.

Ladda ner gratis Köp nu! Mer
Menus Pop Up by Vista-Buttons.com v4.5.0